SMEG ECF01BLEU Espressomachine Review (Nederlands)

Share it with your friends Like

Smeg ECF01BLEU; Meer informatie of bestellen? Ga dan naar: http://bit.ly/2ffhf1W

Dit is de SMEG ECF01, een fraai vormgegeven en zeer compacte espressomachine, die ondanks zijn formaat professioneel bereide koffie maakt.
De machine werkt met een piston die je kunt vullen met speciale pads, of uiteraard vers gemalen koffie. Je kunt hiermee maximaal 2 koppen koffie tegelijk bereiden, en deze lekt ook niet na door de speciale druppelstop.
Je kunt de temperatuur van de koffie zelf instellen, waardoor de smaak van de bonen behouden blijven omdat ze niet verbranden in kokend water.
Daarnaast zien we ook een stoompijpje voor allerlei melkspecialiteiten, zodat je ook je cappuccino of latte macchiato kunt bereiden.
Aan de bovenkant van het apparaat zien we ook een warmhoudplaatje, zodat je koffiekopjes de juiste temperatuur hebben om je koffie langer warm te houden.
Hij heeft een waterreservoir van 1 liter en beschikt over een thermoblock verwarmingselement, zodat je makkelijk veel koppen koffie achter elkaar kan zetten als je bijvoorbeeld visite hebt, maar je zult dan waarschijnlijk wel 1 of meerdere keren het reservoir bij moeten vullen.
Hij is beschikbaar in 4 verschillende kleuren, zodat er altijd wel eentje bij het interieur van je keuken past, maar let er wel op dat de machine zelf geen bonen kan malen, dus mocht je hem willen gebruiken met vers gemalen koffie moet je wel een aparte bonenmaler hebben of aanschaffen.
Al met al een compact apparaat die ondanks zijn formaat dezelfde kwaliteit kan bieden als de grotere apparaten.

Comments

Write a comment

*