REVIEW! NEW COKE COFFEE PLUS & BELI SEMUA JENIS COKE UTK COMPARE ….. | EATING SHOW W/ ASMR

Share it with your friends Like

Salam & Hey Syedot Nation, Korang pernah try Coca Cola Coffee Plus? actually produk ni tak baru pon, da bertahun ada kat Jepun.. Tapi baru² ni viral sebab ada Jual di Thailand! dan da dibawa masuk kat Malaysia tau..

JOM KURUS DGN BASURO CUT: https://shopee.com.my/PRE-LAUNCH-COCO-DOT-(BASURO-CUT)-i.54488810.2642523679

Jom jadi SYEDOT NATION Telegram Group:
Group Chit Chat: https://t.me/syedotnation
Channel: https://t.me/syedotnation2

Subscribe Channel Youtube http://youtube.com/c/SYEDOTASMR?sub_confirmation=1

▬▬ Follow Socmed Syedot ▬▬

instagram : @syedot.asmr
https://www.instagram.com/syedot.asmr/

twitter : syedotASMR
https://twitter.com/syedotasmr

facebook : syedot ASMR
https://www.facebook.com/syedotASMR

facebook page : syedot ASMR
https://www.facebook.com/omgsyedot/

▬▬ Waktu Upload ▬▬

ISNIN, JUMAAT:
=RANDOM VIDEO

RABU:
=ASMR RELAXATION

SELASA, KHAMIS, SABTU, AHAD:
=EATING SHOW W/ ASMR

▬▬ ASMR + EATING SHOW ? ▬▬

▪︎ Hi, thanks singgah ke channel aku dan yah aku buat video ASMR CRIPS SOUND with combination EATING SHOW MUKBANG
▪︎ Bermaksud gabungan crips sound dari ASMR dengan EATING SHOW berborak borak sambil makan (actually aku baru perasan orang Korea pon da start buat STYLE macam ni).
▪︎ Kenapa tak buat whispering/no talking, sebab rakyat Malaysia masih tak boleh terima Whispering/No Talking (sebelum ni mmg buat cara ni pon, insyallah maybe akan datang akan buat semula).
▪︎ Serta Whispering ni kebanyakkan buat sebab nak sync dengan sound quality dari crisp sound jadi kalau cakap normal akan pecah sound tu dan dorang malas nak edit terjadilah Whisper/No Talking untuk save their time.
▪︎ Bagi aku, ASMR FOOD bukan untuk Relaxation or Sleeping ya! sebab ASMR FOOD ni dia enhance kan bunyi so, White Noise/Humming akan kuat gila kalau guna eaphone jadi tak relax langsung, tapi untuk TRIGGER jadi LAPAR, CRAVING itu semestinya!.
▪︎ Untuk Relaxationg & Sleeping boleh tengok video aku Upload setiap hari Rabu 9PM DUA MINGGU SEKALI yang ini yes! Whispering dan cakap dengan nada perlahan untuk sync dengan brain korang ketika pakai earphone dan buat triggered gila gila sampai meremang bulu roma terutama bahagian tulang belakang.

▬▬ Apa Itu ASMR FOOD? ▬▬

▪︎ ASMR untuk merasakan kenikmatan dan untuk menaikkan stimulasi deria.
▪︎ Anda juga boleh gunakan earphone atau headphone.
▪︎ Jika anda tidak menyukai EATING SOUNDS, PLEASE DO NOT WATCH IT tau.
▪︎ Video ini mengandungi BUNYI MAKAN, MENGUNYAH TAPI TUTUP MULUT BUKAN CHUP CHAP CHUP CHAP dan seangkatanya yang sangat kuat.
▪︎ ASMR adalah Autonomous Sensory Meridian Response, atau lebih mudah dirujuk sebagai Braingasm.
▪︎ ASMR adalah stimulasi deria sensasi yang memberikan impak perasaan positif yang menyalur dari kepala, tulang belakang, sampai belakang tubuh dan akan memberi impak naik bulu roma juga.
▪︎ Setiap orang mempunyai ASMR triggers yg berbeza beza dan saya berharap anda menonton video ini dapat trigger diri anda.

▬▬ ▶︎ Hashtag ◀︎ ▬▬

#asmr #eatingshow #mukbang #asmrsounds #asmrmukbang #asmreatingsound #eatingsounds #malaysia #indonesia #makanan #yt:cc=on #syedotasmr #diet

Comments

Write a comment

*